Sedežna garnituraBenvenutti

Eleganten dizajn, ki ga dopolnjuje lesena konstrukcija (možnost izbire lesa in odtenkov) v kombinaciji s kovinskimi nogami, naredi to pohištvo ekskluzivno. Dodaten značaj dajejo detajli v obliki usnjenih paščkov in kovinskih detajlov.

Naprej na Benvenutti

Sedežna garnituraBlues

Sedežna ponuja izjemno udobje zahvaljujoč sedežem polnjenim s perjem. Od preostale ponudbe jo loči to, da ponuja večje možnosti za ustvarjanje kompozicije po vašem okusu. Prava paša za oči so tudi unikatne “natakljive” naslonske blazine.

Naprej na Blues

Sedežna garnituraCapri

Neobičajen model, ki nudi popolno udobje. Zaradi neskončne možnosti kombiniranja elementov se garnitura zlahka prilega vsakemu prostoru. Sedežno odlikujejo premična naslonjala popolnih linij, na vas pa je, da izberete njihov položaj in uživate.

Naprej na Capri

Sedežna garnituraCity

Avantgardni videz, ki pa ne vpliva na udobje in tehnične lastnosti tega modela. Ukrivljena oblika in prešite linije ta model naredijo unikaten. Ukrivljenost konstrukcije sledi liniji telesa in tako omogoča popolno sprostitev pri sedenju.

Naprej na City

Sedežna garnituraGround

Senzibilnost italijanskih oblikovalcev, funkcionalnost skozi modularnost elementov in neverjetno udobje, ki ga zagotavljajo sedeži polnjeni s 100% gosjim perjem v kombinaciji s HR peno in silikonskimi kroglicami. Sodobna garnitura, ki se poda v vsako okolje.

Naprej na Ground

Sedežna garnituraImpressive

Mehki naslon in 5 stopenjsko nastavljivi vzglavniki polnjeni z najkakovostnejšim perjem izpolnjujejo vse pogoje za idealno udobje. Prepoznavni prešiti rombi na naslonjalih za roke in hrbtnih blazinah naredijo ta model impresivno luksuzen.

Naprej na Impressive

Sedežna garnituraInfinity

Harmonična oblika daje občutek neopisljivega užitka, zaradi česar je sedežna garnitura popolna za sprostitev. Uravnotežena razmerja, udobno polnilo sedišča ter naslonjal in božanski naslon za glavo, naredijo Infinity pravi dragulj v kakovosti.

Naprej na Infinity

Sedežna garnituraLandscape

Elegantna, neustavljiva, ekskluzivna, so prve asociacije ob srečanju s to sedežno garnituro. Kovinsko podnožje se v celotnem RAL spektru prilagodi vašim željam. Rolo blazine dopolnijo videz garniture in ji dajo dodatno mero udobja in funkcionalnosti.

Naprej na Landscape

Sedežna garnituraMetropolis

Kljub minimalističnemu dizajnu, sedežna Metropolis zagotavlja občutek maksimalnega udobja, saj so vsi elementi polnjeni s perjem. Če bivalni prostor zahteva manjšo sedežno in je vaš kriterij udobje in brezčasen dizajn, potem je Metropolis prava izbira.

Naprej na Metropolis

Sedežna garnituraModena

Eleganten videz sedežne dopolnjuje viden hrastov lesen okvir (različni odtenki) , kombiniran z modernimi kovinskimi nogami (možno barvati po RALu). Premična naslonjala in rokonasloni ter “hrastov kot”, Modeni dasta le še piko na i.

Naprej na Modena

Sedežna garnituraPanama

Kombinacija nevsakdanjega dizajna in udobja vas ne bo pustila ravnodušne. Z izbiro sedežne garniture Panama boste naredili pravo potezo, saj bo zagotovo izpolnila vse vaše zahteve, tako estetske kot funkcionalne.

Naprej na Panama

Sedežna garnituraSamoa

Minimalističen videz, harmonija oblike in osnova polnjena s perjem, so značilnosti najprestižnejših sedežnih garnitur. Okvir v kombinaciji s kovinskimi nogicami daje dodatno prefinjenost, premične blazine pa jo vsekakor ločijo od ostale ponudbe.

Naprej na Samoa

Sedežna garnituraSena

Za tople družinske trenutke na elegantno zaobljenem počivalniku, ki se neopazno podaljšuje v nepravilno obliko črke L, poskrbi naša Sena. Globoki sedeži, dopolnjeni z različnimi blazinami, vas vabijo, da se sprostite v mehkobi, ki jo nudijo.

Naprej na Sena

Sedežna garnituraTaormina

Modularni elementi in pozornost do detajlov za ljubitelje sodobnega dizajna. Luksuzna prešitja, okrasni čepi in neobičajne kovinske noge. Polnilo iz naravnega perja zagotavlja nadstandardno udobje, ki ga želite občutiti na vašem najljubšem kavču.

Naprej na Taormina

Sedežna garnituraAdria (spalna)

Popolna kombinacija modularnega sistema, ročne izdelave in prefinjenega dizajna. Kovinske noge dodatno povečajo privlačnost sedežne garniture. Ko vsemu temu dodamo še vgrajen spalni mehanizem, ne dvomimo, da bo sedežna našla mesto v vsakem domu.

Naprej na Adria (spalna)

Sedežna garnituraGamma (spalna)

Močna in elegantna. Pametno oblikovana in preprosta. Zloži se v posteljo z vzmetnico, prilagojeno za vsakodnevno spanje. Noto elegance ji dajejo skrbno izdelani detajli. Popolne linije, okrasna prešitja in tanki nasloni za roke, to je model Gamma.

Naprej na Gamma (spalna)

Sedežna garnituraMarko (spalna)

Marko spada v kategorijo funkcionalnih modelov z izjemno kvalitetnim ležiščem za spanje. Na voljo so trije različni tipi naslonov za roke, kar pušča prostor za personalizacijo in ustvarjalnost. Z oporo za glavo bo ta model še bolj udoben in primeren za vse priložnosti.

Naprej na Marko (spalna)