Adria je sedežna garnitura, ki paše dobesedno v vsak prostor. Pa naj bo to naš glavni bivanjski prostor, otroška sobica, vikend na morju ali pa najmanjše možno stanovanje, kjer zraven kvalitetne sedežne potrebujemo tudi kvalitetno ležišče s pravo vzmetnico, namenjeno za vsakodnevno spanje.

Sedežna garnitura Adria je resnično edinstvena, saj zraven tega, da obsega veliko modulov, omogoča tudi zunanje materiale, ki so odporni na vse 🙂 Možna je izbira vseh kolekcij tkanin slovenskega dobavitelja Mercis kot tudi različna kakovostna italijanska usnja. Za piko na i poskrbijo čudovite kovinske noge, ki jih lahko pobarvamo po RAL barvni lestvici.

Popolna kombinacija modularnega sistema, ročne izdelave in prefinjenega dizajna.

Ko vsemu temu dodamo še vgrajen spalni mehanizem s pravo vzmetnico namenjeno kakovostnemu vsakodnevnemu spanju, niti najmanj ne dvomimo, da bo sedežna našla mesto v vsakem domu ali počitniški nastanitvi.

 

Preveč informacij po meri? ???? Zato smo tukaj mi. Obiščite nas v našem studiu, preizkusite Adrio (razstavljena), mi pa vam bomo predstavili in svetovali o vseh podrobnostih te nadvse praktične sedežne garniture.

   

 

 

4.2/5 - (10 votes)