Kavč – katerega izbrati? Ko se odločamo za nakup kavča oz. sedežnega sestava, ki mora po možnosti zaradi stiske s prostorom biti izdelan po meri, običajno ne gremo v klasično trgovino s pohištvom in kar kupimo prvega, ki nam je všeč, ampak dobro premislimo kakšnega želimo, kakšnim namenom bo služil, kdo bo na njem sedel in ali bomo na njem morda tudi spali.

Prav tako pa moramo dobro premisliti, kakšne materiale bomo uporabili. Kavče vam pri nas lahko oblečemo v več kot 50 različnih kolekcij tkanin, usnja in skupno več kot 500 različnih barvnih kombinacij.

Preden se odločite za nakup, premislite kdo bo na kavču sedel ali ležal. V primeru otrok, svetujemo, da vaš kavč oblečete v Aquaclean tkanine, ki so enostavne za vzdrževanje in odporne praktično na vse vrste madežev, ki jih očistimo samo z vodo.

Sedežni sestav oz. kauč, ki ga izberete lahko prilagodimo popolnoma po vaših željah. V kolikor ga bodo uporabljale starejše osebe, vsekakor svetujemo, da vam izdelamo nekoliko višji sedalni del, saj boste tako z njega lažje vstali.

Ali potrebujete kavč za vsakodnevno spanje? Bodite pri izbiri in ponujenem zelo zelo previdni. Ko vam trgovec omeni, da je sedežna garnitura oz. zofa primerna za vsakodnevno spanje, bodite zelo pozorni ali ima vgrajeno pravo, debelo, več consko vzmetnico (jogi) in letveno podlogo, ali pa je »le« klasično vzmetena, na teh vzmeteh pa pena, kot se uporablja sicer pri klasičnih sedežnih garniturah. Takšnih – s pravim več conskim jogijem (zaenkrat) pri nas zaradi dizajn orientiranih garnitur še ne izdelujemo, vam pa lahko ponudimo klasično vzmeten kavč, v katerega vgradimo posteljno funkcijo za priložnostno spanje vaših gostov.

Kavči – dvosedi – trosedi oz. sedežne garniture naj se skladajo tudi z notranjo opremo. Če imate v vašem dnevnem prostoru moderno pohištvo, potem so sedežne garniture Šulc, več kot pravi naslov za vas. Med našimi modernimi modeli boste zagotovo našli pravega. Če ga ne, vam izdelamo kavč po meri, takšnega povsem po vaših željah!

Preden se oglasite v našem showroomu, je ključno da izmerite prostor, kamor boste postavili vaš novi kavč. S pleskarskim trakom na tla nalepite obris, tako kot prikazuje spodnji primer naše izmere na domu. Običajno to lahko storite sami, v primerih ko je večja sedežna garnitura pod kotom, pa takšno izmero na domu storimo za vas mi. V praksi so stranke zelo različne. Večina strank sicer izbere sedežne, ki v celoti zapolnijo dnevni prostor. Po drugi strani, pa se najdejo tudi primeri, ko kljub velikemu dnevnemu prostoru, stranka izbere le manjši kavč v obliki dvoseda oz. troseda. Ker tukaj ni-prav-ali-narobe, poslušajte sebe in vaše želje ter potrebe.

Ali bi kupili kavč na spletu? Če vas zamikajo slike ali ugodna ponudba na spletu… Naš odgovor je ne in še enkrat ne. No morda takšnega s ceno do 1.000,00 eurov. V primeru, da kupujete kakovosten kavč, pa je nujno, da svoj bodoči kavč preizkusite. Vabimo vas, da se oglasite v našem showroomu in z našim strokovnim osebjem (ne le prodajno strokovnim, ampak dejansko strokovnim. Torej takšnim, ki večino časa preživimo v delavnici in vemo o izdelavi praktično vse) testirate različne trdote, ter vidite kako je vse skupaj kakovostno narejeno. Tako večje oblazinjeno pohištvo, kot tudi manjši kavč je pomemben kos pohištva vaše dnevne sobe in verjamemo, da ga kupujete za mnogo let. Oglasite se pri nas in prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vas in vaše dolgoročno zadovoljstvo.

Spodnje slike, so slike dejanskega kavča narejenega po meri za končno stranko. Dimenzija po meri 300 x 150 cm. Od roba do roba, do zadnjega centimetra 🙂

Preverite ponudbo kavčev, zof, sedežnih sestavov, kotnih sedežnih garnitur, sedežnih garnitur s počivalnikom in ostalih kombinacij, na naslednji povezavi:
https://www.sedeznesulc.si/sedezne-garniture/

 

Še en primer kako izgleda kakovostno narejen kavč preverite na naslednji povezavi: https://www.sedeznesulc.si/blog/usnjen-trosed-octa-air/

 

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kako do sedežne garniture Šulc v treh korakih preverite: TUKAJ

5/5 - (6 votes)