Koliko ur dnevno preživite na svoji sedežni garnituri? Če je vaš odgovor 2 uri ali več, potem vsekakor priporočamo, da nadaljujete z branjem tega članka, ki vam bo vzel le 3 minutke vašega časa, dodobra pa boste spoznali zakaj pri nas dobite več kot sedežno garnituro.

Predstavljamo vam nov koncept udobja!

Pri nakupu sedežne garniture še vedno preveč ljudi kupuje le z očmi. Seveda nihče ne želi sedeti na sedežni garnituri, ki nam vizualno ne ustreza, kljub temu pa kriteriji kot so izgled-dizajn, dobavni rok, cena ter približna trdota, niso zadostni kriteriji za tiste, ki iščete popolnost.

Mi smo pravi naslov za vse tiste, ki želite več od sedežne garniture. Zraven udobnosti smo veliko poudarka namenili vašemu sedenju oz. ergonomiji sedenja, kar bi po našem mnenju moral biti glavni kriterij, ko se odločamo za nakup sedežne garniture.

Kot že predhodno omenjeno, udobje ni (in ne sme biti) le trda ali mehka sedežna garnitura ampak mora biti veliko več. Veliko proizvajalcev sedežnih garnitur se osredotoča predvsem na izgled ter ceno, pri nas pa smo (zraven tega) skupaj s podjetjem Vanema veliko poudarka namenili pravilni ergonomiji sedenja oz. ležanja. Tako vam ponujamo kar štiri različne načine izdelave, katere lahko preizkusite v našem showroomu.

Eden od njih je sedežno jedro s tehnologijo Octaspring. Patentirana Octaspring® Aerospace tehnologija predstavlja nov koncept udobja. 3D fleksibilnost, naravna 8x boljša zračnost in 50% lažja struktura spreminjajo način sedenja in ležanja.

Predstavljamo vam prihodnost udobja. Brilijantna inovativna Octaspring tehnologija je kombinacija udobnosti pene in odzivnosti vzmeti, ki se neodvisno premikajo v vse tri dimenzije. Vzmeti in tehnologije žal ne vidite, ker je skrbno skrita pod vašo izbrano zaključno prevleko, a garantiramo vam, da boste po le nekaj minutah sedenja, občutili razliko.

Za vas smo zasnovali tri osnovne oblike, ki jih lahko prilagodimo na vašo dimenzijo. Iz linije Octaspring tako predstavljamo modele: Octa Air, Octa One in Octa Double:

Več o tehnologiji Octaspring si lahko preberete na naslednji povezavi: www.octaspringtechnology.com

V tokratni objavi vam predstavimo še primer modela Octa One:

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Octa One najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kako do sedežne garniture Šulc v treh korakih preverite: TUKAJ

4.5/5 - (8 votes)