Nova moderna sedežna garnitura – Slovenska kakovost

Če je čas za novo, moderno sedežno garnituro, potem je model Franja prava izbira.

 

Model Franja je sedežna garnitura kjer se dizajn odlično prepleta z uporabnostjo. Sedežna ima vse dizajnerske elemente s katerimi bo vaša sedežna garnitura odstopala od povprečja, hkrati pa nudi ogromno uporabne / udobne sedalne in ležalne površine.

 

Moderne sedežne garniture izdelujemo v naši – slovenski delavnici, v vseh možnih oblikah po meri. Na izbiro vam nudimo več kot 50 različnih kolekcij materialov, kar nanese več kot 1.000 različnih barvnih in vzorčastih kombinacij. Kaj izbrati ob tako veliki izbiri vam z veseljem svetujemo v našem showroomu.

 

Kljub velikemu številu izbire materialov, od klasičnih tkanin, do najkakovostnejših Aquaclean tkanin, kot tudi različne kolekcije govejega usnja, so vsi materiali od znanih in uveljavljenih Slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev (Mercis, Arcom, PlamaPur…), s čimer je visoka kakovost in s tem dolga življenjska doba vaše sedežne garniture zagotovljena. In kaj to ob naši precizni izdelavi v praksi pomeni za vas? 100% varnost in zadovoljstvo na vaši novi sedežni garnituri.

 

Sedežno garnituro vam tudi v mesecu aprilu brezplačno prilagodimo po meri. Naj bo tako kot vi želite in naj bo sprememba po meri brez doplačila.

 

Osnovne oblike (ki jih prilagodimo vašim željam) so:

 

1. Sedežna garnitura s počivalnikom (oblika L):

 

2. Kotna sedežna garnitura (oblika XL):

 

3. Kotna sedežna garnitura s počivalnikom (oblika U):

 

4. Sedežni sestavi (trosed, dvosed, enosed):

 

O naši kakovostni in precizni izdelavi naj namesto besed govori naše delo. Pod BLOG objavami lahko “v živo” preverite kako smo izdelali sedežno garnituro Franja na 100 in 1 način.

 

Osnovni podatki, vključno s cenami, se nahajajo na zgornjih povezavah ob vsakem artiklu. Za dodatno pomoč smo vam na voljo v zelenem oblačku desno, na mailu info@sedeznesulc.si ali na telefonski številki 070 264 264.

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Franja najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE