Kakovost in udobje brez primere!

Prepričani smo, da je Octa Double Prestige ena od najboljših sedežnih garnitur na kateri ste kadarkoli sedeli. Sedežna z modernimi linijami že navzven pokaže svojo eleganco, prava znanost pa se skriva v njeni notranjosti.

 

OGRODJE:

Če menite, da je ogrodje sedežne garniture le nepomemben les, potem morda ta prispevek ni za vas. Ogrodje je prevečkrat zanemarjen, a zelo ključen del sedežne garniture. Seveda, v primeru, ko nam je pomembno, da bo sedežna zdržala mnogo let in najrazličnejše obremenitve.

Pri modelu Octa Double Prestige smo šli tja, kamor gre le redko kdo. V celoti smo odstranili iverno ploščo (sestavni del 99,9% vseh sedežnih garnitur). Prav tako smo izvzeli vse mehkejše materiale “masivnega” ogrodja (smreka, topol ipd), ki se sicer vgrajujejo v večino sedežnih garnitur.

Ogrodje Octa Double Prestige je sestavljeno izključno le iz vezane plošče breze – prostorninske mase: 720 kg/m3, ki ob debelini min 18mm poskrbi tudi za največje obremenitve. Za dodatno ojačitev poskrbi podkonstrukcija iz masivnega bukovega lesa.

 

NAPREDNA TEHNOLOGIJA VZMETENJA:

V našem showroomu lahko preizkusite vsa klasična vzmetenja, katerih se pri izdelavi poslužujemo slovenski proizvajalci sedežnih garnitur.

Z modelom Octa Double Prestige smo šli ne le enega, ampak kar nekaj korakov višje. Večkrat nagrajena tehnologija vzmetenja Octaspring® Aerospace nudi povsem novo dimenzijo udobja. Vsi modeli Octa (One, Air, Double) vsebujejo sedežno jedro Octaspring® Aerospace debeline 15 cm, Octa Double Prestige pa vsebuje še cono več. Skupno 20 cm nadstandardnega udobja, ki se prilagodi le vam.

Zagotavljamo vam, da bo že prvi občutek povsem drugačen, pravo razliko pa boste občutili po nekaj urnem sedenju. O Octaspring® Aerospace tehnologiji bi lahko napisali še ogromno besed, a podrobno raziskovanje, pregled vseh nagrad, priporočil in ostalega, prepuščamo vam:
https://www.octaspringtechnology.com/

Piko na i udobju dodajo naslonjalne blazine, ki so pri modelu Octa Double Prestige napolnjene s 100% gosjim perjem.

 

ZUNANJOST NE ZAOSTAJA:

Bistvo modela Octa Double Prestige se nahaja v njegovi notranjosti, a zunanjost prav nič ne zaostaja. Čeprav imamo v naši ponudbi ogromno različnih materialov, smo za ta model izbrali le najboljše. Preverjene Aquaclean tkanine in pravo goveje usnje visoke kakovosti. Vse kar morate izbrati je le še vzorec in barva.

 

CENA:

Na evropskih sejmih vedno znova občudujemo sedežne garniture cenovnega razreda 15.000,00 – 30.000,00 EUR. Verjamemo, da nekaj k takšni ceni prispeva blagovna znamka sedežne garniture, a zagotovo in čisto zares nas na teh garniturah prevzame občutek sedenja.

Dolgo smo razmišljali in iskali kombinacije notranjih materialov, da bi lahko tudi vam ponudili ta drugačen – nadstandarden občutek in tako je nastal Octa Double Prestige.

Kar oči ne vidijo, telo občuti. Kljub vsemu pri nas ohranjamo bistveno nižjo ceno. Za izračun ponudbe nam pošljite tloris z dimenzijami in pripravili vam bomo ponudbo.

 

IZDELAVA PO MERI:

Obliko (L, XL, U), usmerjenost in vse elemente lahko prilagodimo po vaši meri.

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Octa Double Prestige najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kako do sedežne garniture Šulc v treh korakih preverite: TUKAJ

4.8/5 - (18 votes)