V tej objavi ne bomo komentirali čudovite sedežne, ampak se bomo dotaknili pravilnega pristopa za izdelavo sedežne garniture po meri. Dotaknili se bomo predvsem tistega prvega stika – zakaj mail ni najboljši kontakt, zakaj je klic boljša izbira ter zakaj se splača obiskati naš studio kjer na individualnem svetovanju prejmete celovito predstavitev.

 

Vsi smo veseli, ko so cene objavljene ob artiklih in ni gumba “pošljite nam povpraševanje”. Žal pri izdelavi po meri ni bližnjic. Za pripravo najboljše ponudbe prav od vas potrebujemo nekoliko več informacij.

 

Najpogostejša vprašanja, ki jih dobimo v naše predale so običajno le z osnovnimi podatki: “300×200, oblika L, tkanina, cena?” ali “Takšna kot na sliki, cena?”, ali pa najslabše, zgolj: “Cena???”.

Kaj je cena? Je le gol podatek, ki o sami sedežni garnituri ne pove prav dosti.

Kaj je “Takšna kot na sliki”? Nikdar ne sodite knjige po platnicah. Zares nikdar. To kar opazimo na sliki je le zunanjost. Sprememba notranjih materialov (po meri) lahko pomeni tudi do 40% razlike v ceni – pri čemer bo zunanji izgled še vedno “kot na sliki”.

Kaj je dimenzija? Pomemben podatek, a sam po sebi ne dovolj za izračun cene. Po domače, dva avtomobila z enako dimenzijo sta lahko več cenovnih razredov narazen.

 

Zakaj cene niso javne smo večkrat pojasnili tudi na socialnih omrežjih na spodnjem primeru (prikazan je primer za modularno sedežno / pri izdelavi po meri, je faktorjev za izračun še več) :

 

Ker resnično od vas potrebujemo več kvalitetnih informacij in ker vam tudi sami želimo predstaviti vse možnosti izdelave, vas vljudno prosimo za klic na 070 264 264, saj bo tako pogovor in izračun lažji in predvsem hitrejši.

Zadnji korak je obisk v našem studiu, kjer spoznate nas in naše sedežne, katere preizkusite in dorečemo še najmanjše detajle.

 

Prav zaradi osebnega pristopa kot ga imamo, vedno prejmemo nazaj prijazne in hvaležne obraze, ko sedežno na koncu poti dostavimo v vaš prostor. Spodnji stranki se zahvaljujemo za čudovito povratno informacijo in slike, ki smo jih prejeli v naš mail in jih objavljamo spodaj 🙂

5/5 - (3 votes)