Sedežne garniture izdelujemo po meri, popolnoma po željah strank. Za osnovo pri sedežni garnituri, ki jo predstavljamo tokrat, smo vzeli naš model Cube Lux, ki smo ga prilagodili željam stranke.

Kotne sedežne garniture pri nas že dolgo niso več “staromodno” klasične. Spodnja sedežna je lep primer, kako lahko s pravo mero prilagodljivosti, klasična kotna sedežna garnitura kaj hitro postane zelo moderna. Moderne linije z vsemi detajli, ki jih prinaša naša Cube Lux, že same po sebi dajejo drugačen videz, s katerim bo sedežna garnitura osrednji kos pohištva vaše dnevne sobe. V tem primeru smo obe stranici široko odprli, del z naslonom pa pustili le tam, kjer se bo vsakodnevno uporabljal.

Kaj je nastalo, preverite spodaj:

 

Detajli naredijo razliko!

Zgornji slogan smo si izposodili od ene izmed najprestižnejših avtomobilskih znamk in še kako se strinjamo s tem. Nežno zaobljene linije, masivna nogica v celoti oblečena v tkanino, šivi le tam kjer so nujno potrebni… Spodaj predstavljamo detajle naše sedežne garniture Cube Lux, v eni od klasično-tkanih tkanin.

 

Za optimalen izgled (kot na spodnji sliki) priporočamo dolžino posameznega modula 100 cm. Ne bo pa narobe, če bodo vaši moduli manjši, kar dokazujeta tudi zgornja predstavljena primera.

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. CENO in vse ostale podatke o sedežni garnituri Cube Lux najdete: TUKAJ

V kolikor vam cena Cube Lux ne ustreza, vam je na voljo cenejša alternativa Cube Classic. Za Cube Classic preverite: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kako do sedežne garniture Šulc v treh korakih preverite: TUKAJ

5/5 - (6 votes)