1. Prepoznajte kakovost
Vzemite si čas in preglejte našo spletno stran.

Med našimi Blog  objavami si “v živo” oglejte izdelane sedežne garniture. Drugačni smo, precizni smo – bodite pozorni na vsak detajl, tako kot smo pri izdelavi pozorni mi.

 

2. Za naročilo nas obiščite
OBVESTILO: od 21.6. do 1.7. odhajamo na krajši oddih. V tem času bomo nedosegljivi. Obiščete nas lahko do četrtka 20.6., ko vas razvajamo s pred-dopustniško akcijsko ponudbo 🙂 ali od torka 2.7. naprej.

V našem majhnem showroomu boste lahko preizkusili bistvene lastnosti kot so udobnost sedišča, višine (naslonjala, stranice, sedalni del), različne tkanine, usnja in ostalo. Izdelujemo sedežne po naročilu, zato žal niso razstavljeni vsi modeli – kateri so preverite na 070 264 264.

Fokusiramo se na kakovostno proizvodnjo, zato smo v showroomu običajno le ob četrtkih (po predhodnem dogovoru) – možen je dogovor tudi ob drugih dnevih. Vljudno vas prosimo, da se za termin najavite na 070 264 264.
Sestanemo se na naslovu: Avstrijska ulica 152, Ljubljana. BTC, hala 5 “Tangram”.


3. Izdelava, dostava, vnos, montaža, uživanje v udobju
Po osebnem sestanku vam v pregled in potrditev pošljemo tloris z dogovorjenimi podatki. Sledi proces izdelave. Ko je sedežna garnitura izdelana, vam jo brezplačno dostavimo, vnesemo in postavimo na mesto, kjer se bo sedežna garnitura nahajala. Na koncu vam zaželimo le še prijetno uporabo in uživanje v udobju 🙂

 

Uporabni povezavi:
1. Sedežne garniture: https://www.sedeznesulc.si/sedezne-garniture/
2. Blog objave: https://www.sedeznesulc.si/blog/