1. Prepoznajte kakovost
Vzemite si čas in dobro preglejte našo spletno stran: www.SedezneSulc.si

Pod rubriko Sedežne garniture  so predstavljeni osnovni modeli, katere lahko prilagodimo po vaših željah. Še posebej priporočamo, da si ogledate Blog  objave, kjer izdelane sedežne garniture spoznate “v živo” pri naših strankah. Drugačni smo! Precizni smo! Bodite pozorni na vsak detajl, tako kot smo pri izdelavi pozorni mi.

 

2. Obiščite nas
Ob kavi in strokovnem svetovanju boste nekatere modele sedežnih garnitur lahko preizkusili v živo. Pomembno je, da v živo preizkusite različne trdote sedišča, višine (naslonjala, stranice, sedalni del), različne tkanine, usnja in ostalo.

Vljudno vas prosimo, da se za termin najavite na 070 264 264 (smo v delavnici, zato je brez najave showroom zaprt). Sestanemo se na naslovu: Avstrijska ulica 152, Ljubljana. BTC, hala 5 “Tangram”.


Posebna ugodnost!
Stranke, ki naročilo potrdijo ob obisku, nagradimo z dodatnim popustom.
Informativne cene so objavljene na spletni strani. Dodatne informacije: 070 264 264.

 

3. Izdelava, dostava, vnos, montaža, uživanje v udobju
Po osebnem sestanku vam v pregled in potrditev pošljemo tloris z dogovorjenimi podatki. Sledi proces izdelave. Ko je sedežna garnitura izdelana, vam jo brezplačno dostavimo, vnesemo in postavimo na mesto, kjer se bo sedežna garnitura nahajala. Na koncu vam zaželimo le še prijetno uporabo in uživanje v udobju 🙂

 

Zdaj ste na vrsti vi. Skočite na drugi korak in se naročite na strokovno svetovanje v našem showroomu.

 

Uporabni povezavi:
1. Sedežne garniture: https://www.sedeznesulc.si/sedezne-garniture/
2. Blog objave: https://www.sedeznesulc.si/blog/