1. Prepoznajte kakovost
Vzemite si čas in dobro preglejte našo spletno stran: www.SedezneSulc.si

Pod rubriko Sedežne garniture  so predstavljeni osnovni modeli, katere lahko prilagodimo po vaših željah. Še posebej priporočamo, da si ogledate Blog  objave, kjer izdelane sedežne garniture spoznate “v živo” pri naših strankah. Drugačni smo! Precizni smo! Bodite pozorni na vsak detajl, tako kot smo pri izdelavi pozorni mi.

 

2. Obiščite nas
Ob kavi in strokovnem svetovanju boste nekatere modele sedežnih garnitur lahko preizkusili v živo. Pomembno je, da v živo preizkusite različne trdote sedišča, višine (naslonjala, stranice, sedalni del), različne tkanine, usnja in ostalo.

Za sestanek je potreben predhoden dogovor na 070 264 264 (brez najave je showroom zaprt). Sestanemo se na naslovu: Avstrijska ulica 152, Ljubljana. BTC, hala 5 “Tangram”.


Kako do najboljše cene?
Zelo preprosto 🙂 Ker nismo trgovina ampak proizvajalec, cenimo odločenost. Če boste do nas prišli informativno, vam bomo pripravili ponudbo po ceniku. Če boste do nas prišli z namenom naročila in plačila, vam bo naš Aljaž z veseljem pripravil nepremagljivo ceno.
Informativne cene so vam na voljo na spletni strani. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 070 264 264.

 

3. Izdelava, dostava, vnos, montaža, uživanje v udobju
Po osebnem sestanku vam v pregled in potrditev pošljemo tloris z dogovorjenimi podatki. Sledi proces izdelave. Ko je sedežna garnitura izdelana, vam jo brezplačno dostavimo, vnesemo in postavimo na mesto, kjer se bo sedežna garnitura nahajala. Na koncu vam zaželimo le še prijetno uporabo in uživanje v udobju 🙂

 

Zdaj ste na vrsti vi. Skočite na drugi korak in se naročite na strokovno svetovanje v našem showroomu.

 

Uporabni povezavi:
1. Sedežne garniture: https://www.sedeznesulc.si/sedezne-garniture/
2. Blog objave: https://www.sedeznesulc.si/blog/