1. Prepoznajte kakovost
Vzemite si čas in dobro preglejte našo spletno stran: www.SedezneSulc.si

Pod rubriko Sedežne garniture  so predstavljeni osnovni modeli, katere lahko prilagodimo po vaših željah. Še posebej priporočamo, da si ogledate Blog  objave, kjer izdelane sedežne garniture spoznate “v živo” pri naših strankah. Drugačni smo! Precizni smo! Bodite pozorni na vsak detajl, tako kot smo pri izdelavi pozorni mi.

 

2. Za naročilo nas obiščite
Izdelujemo sedežne garniture po naročilu. V našem majhnem showroomu se nahaja vse potrebno za naročilo sedežne garniture – preizkusili boste lahko bistvene lastnosti kot so trdota in udobnost sedišča, višine (naslonjala, stranice, sedalni del), različne tkanine, usnja in ostalo.

Vljudno vas prosimo, da se za termin najavite na 070 264 264 (vsaj dan pred vašim prihodom, saj smo v delavnici in je brez najave showroom zaprt). Sestanemo se na naslovu: Avstrijska ulica 152, Ljubljana. BTC, hala 5 “Tangram”.


3. Izdelava, dostava, vnos, montaža, uživanje v udobju
Po osebnem sestanku vam v pregled in potrditev pošljemo tloris z dogovorjenimi podatki. Sledi proces izdelave. Ko je sedežna garnitura izdelana, vam jo brezplačno dostavimo, vnesemo in postavimo na mesto, kjer se bo sedežna garnitura nahajala. Na koncu vam zaželimo le še prijetno uporabo in uživanje v udobju 🙂

 

Zdaj ste na vrsti vi. Oglejte si naše modele, pokukajte pod Blog objave ter spoznajte našo precizno izdelavo in sedežne v “živo”. V kolikor vas naša kakovostna izdelava prepriča, se za naročilo oglasite pri nas. Z veseljem vas pričakujemo 🙂

 

Uporabni povezavi:
1. Sedežne garniture: https://www.sedeznesulc.si/sedezne-garniture/
2. Blog objave: https://www.sedeznesulc.si/blog/