Ekstremna izbira usnja in tkanin

100,00% smo prepričani, da boste pri nas našli točno takšen material, kot vam ustreza. Ne le po izgledu, ampak tudi po sestavi in namenu. Usnje, bombaž, poliester, zelena proizvodnja, brez škodljivih PFC (fluorovodiki/perfluorovodiki), Aquaclean®. 

Kvantiteta izbire pri nas ni povezana s kvaliteto materialov. Vsi materiali, od prvega do zadnjega so od znanega, kakovostnega slovenskega dobavitelja Mercis z 24 letno tradicijo. Kateri material izbrati je tako odvisno le od vas, zato vas vabimo v naš razstavni salon.

Ekstremni primeri iz prakse:

– Zaradi okrnjenega prostora je imela stranka le 30 cm oddaljenosti od močnega grelnega telesa. Stranka je posledično izbrala Aquaclean tkanino iz kolekcije Amara 09 Moon, katere sestava je 50% PES, 42% CO in 8% RAJ , kar omogoča popolno odpornost na višjo temperaturo (v primeru kamina, je potrebno zagotoviti varnost pred vžigom).

– Stranka je želela podobno tkanino, kot jo ima sedežna garnitura (cenovni razred 14.900 EUR) priznane blagovne znamke. Tako ekstremnih tkanin ne držimo v salonu, jih pa po dogovoru s stranko in Mercisom priskrbimo za ogled v našem BTC razstavnem salonu.

– Kljub nekoliko dražji ceni, se velika večina naših strank odloča za najkakovojstnejše tkanine z zaščito AquaClean. Več o tkaninah si lahko preberete na: http://www.aquaclean.com/SI_si/home

– V ponudbi imamo mnoge kolekcije usnja, od kakovostnih klasičnih, pa vse do starinskih in takšnih s “krokodiljo” kožo.

Da, potrjujemo 100% prepričanost, da boste pri nas našli točno takšen material, kot vam ustreza!


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE