Postelja Bella

Lepo oblikovane vzglavne blazine nudijo nežno in trdno oporo hkrati. Model je prava rešitev tako za moderno kot klasično urejene prostore. Poševne in ravne linije dna postelje so v kontrastu z napihnjenimi blazinami vzglavja, ki dajejo občutek pravega udobja.

Naprej na Bella

Postelja Bijou

Ena beseda, ki opiše to posteljo… Luksuz. Značilen stil chesterfield krasi visoko vzglavje, ki prevladuje nad njenim razkošnim videzom. Ta očarljiva postelja ne bo samo polepšala vaše spalnice, ampak boste tudi spali kot še nikoli.

Naprej na Bijou

Postelja Claudia

Kakovostna konstrukcija, ki bo odlično podpirala vaše telo, oblečena v skrbno oblikovane in šivane trakove, ki tvorijo prepleteno mrežo. Claudia se bo nedvomno podala v vašo spalnico. Tabure z enakim dizajnom bo temu modelu odlično dopolnilo.

Naprej na Claudia

Postelja Clio

Preprost in minimalističen pristop k oblikovanju. To je Clio. Prava eleganca, ki se zlahka poda v interierje različnih stilov kot tudi v spalnice manjših dimenzij. Kot pri vseh ostalih posteljah, tudi za Clio velja, da jo oblečemo v vašo najljubšo tkanino ali usnje.

Naprej na Clio

Postelja Mateo

Kombinacija lesenega okvirja in modernega vzglavja za brezčasen in prijeten ambient. Ročno izdelane masivne lesene noge in oblika vzglavja ustvarjajo poseben občutek varnosti. S to posteljo bo vaša spalnica lepša, vaš spanec pa boljši.

Naprej na Mateo

Postelja Sandra

Retro-glamurozen slog te postelje prispeva k romantičnemu videzu spalnice. Sandro krasi nenavadna zasnova polkrožnega vzglavja. Zaradi skladnih dimenzij je ta model privlačen in primeren za opremljanje prostorov z manjšo površino.

Naprej na Sandra