Kakovost in preciznost naše izdelave smo vam prikazali že v premnogo ostalih objavah, zato naj bo ta objava nekoliko drugačna – nekoliko bolj osebna.

Vse se začne s prvim klicem in prvim srečanjem. Zavedamo se, da je naš način prvega srečanja, ko se je za termin ogleda potrebno naročiti, za marsikoga nenavaden – a za vsem tem stoji večja zgodba. Verjamemo, da je vaš čas dragocen in do nas ne prihajate zato, ker bi se želeli le sprehoditi skozi naš majhen salon, ampak prihajate do nas z namenom, ker si želite kakovostno in precizno izdelano sedežno garnituro po meri. Ker ste se najavili in nam po telefonu sporočili že nekaj okvirnih želja, se na vaš obisk s predlogi in nasveti že predhodno pripravimo.

Ne prisluhnemo le – “zanima me Franja”, “kakšna je cena”, “kdaj bo dostava”… Večino teh splošnih informacij najdete že na spletni strani ali pa vam na njih odgovorimo po telefonu / mailu. Ob osebnem srečanju se z vami pogovorimo o vašem življenjskem stilu, o tem kakšno je pohištvo vaše dnevne sobe, kakšne so talne obloge, kaj pričakujete od izbrane tkanine ali usnja – ali je izbira sploh primerna glede na to, da imate razigrane otroke / vnuke, neubogljivega psa, da radi jeste in pijete na sedežni garnituri, da ste alergik, da je sedežna blizu kamina, da ste starejši in težje vstajate ipd. Ne le da prodajamo sedežne, najprej prisluhnemo vam! Ko ugotovimo vse vaše želje in pričakovanja, vam z veseljem svetujemo le najboljše. Vaša sreča je naša sreča. Prva srečanja zato običajno trajajo debelo uro, mnogokrat dve ali več…

Prav tako smo zelo veseli, ko nas obiščete pripravljeni, torej z okvirno izrisanim tlorisom, poslikanim dnevnim prostorom, okvirnimi željami glede modela in dimenzij sedežne garniture. Vaša predpriprava in naše svetovanje sta recept za popolno ujemanje vaše sedežne z vašim življenjskim stilom, s prostorom, z načinom uporabe, udobjem in ostalim.

 

Če zraven lepo izdelane sedežne garniture želite še tisti “več”, potem vas vabimo na osebno svetovanje. Več o obisku pri nas:
https://www.sedeznesulc.si/blog/trije-koraki-do-sedezne-garniture-sulc/

 

In kako zgoraj opisano izgleda v praksi? Vseh občutkov, udobnosti in postopka od prvega srečanja do montaže ne moremo opisati, lahko pa si na podlagi spodnjih slikic, vsaj približno poskušate to predstavljati. Ne gre le za sezonsko – jesensko obarvanost sedežne garniture, pač pa se prijetno tople barve skladajo s celotnim bivalnim prostor kar skozi celo leto.
Zadovoljna stranka, zadovoljni mi 🙂

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. CENO in vse ostale podatke o sedežni garnituri Franja U najdete: TUKAJ

Za cenejše sedežne garniture iz uvoza, kliknite: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kako do sedežne garniture Šulc v treh korakih preverite: TUKAJ