Kotne sedežne garniture, model Franja XL

Kotne sedežne garniture se elegantno umesti v vsak kot dnevnega prostora, pri tem pa vaša dnevna soba ostaja v celoti »odprta«. Takšne sedežne nudijo tudi največ uporabne sedalne površine, zato so zelo primerne tudi ob obiskih. Kotna sedežna garnitura je primerna tako za manjše kot tudi za večje dnevne sobe. V večjih prostorih se lahko doda tudi počivalnik ali le tabure (kot v spodaj predstavljenem primeru) in tako naredimo kotno sedežno garnituro primerno tudi za poležavanje.

 

V vsako kotno sedežno garnituro lahko vgradimo tudi ležišče, ki služi priložnostnemu spanju vaših gostov. V kolikor potrebujete več odlagalnega prostora, lahko vgradimo tudi predal za posteljnino.

 

Če želite izbrati pravo kotno sedežno garnituro, je potrebno upoštevati več dejavnikov. Najprej jo opazite, torej je pomemben dizajn. Verjamemo, da boste naš model Franja najprej opazili vi, zagotovo pa ga bodo opazili tudi vaši gostje. Nato pa morate upoštevati še funkcionalnost, dimenzije, materiale in ceno.

 

Vedno znova poudarjamo pomembnost kakovostnega materiala, saj le ta – v kombinaciji s kakovostno izdelavo – poskrbi, da boste na svoji sedežni garnituri uživali mnogo let. Pri nas vam nudimo oboje – kakovostne materiale slovenskih proizvajalcev in dobaviteljev – ter preciznost naše domače izdelave.

 

Moderne kotne sedežne garniture iz naše ponudbe vam izdelamo po meri, izbirate pa lahko med več kot 1000 različnimi možnostmi kvalitetnih zaključnih prevlek (različne tkanine, usnja…) slovenskih dobaviteljev Mercis in Arcom. Prilagoditve po meri vam naredimo brezplačno (razen v primerih, ko se doda celoten sedež ipd.).

 

Spodaj vam predstavljamo tri primere kotnih sedežnih garnitur – model Franja XL, narejenih po meri za končne stranke, v odlični Aquaclean Extreme tkanini Carabu.

 

Primer kotna sedežna 1:

 

Primer 2:

 

Primer 3:

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Franja najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE