Landscape – udobje kot na oblaku. Prestižna sedežna polnjena z naravnim perjem

Elegantna, neustavljiva, ekskluzivna, so prve asociacije ob srečanju s sedežno garnituro Landscape (Atlas). Rolo blazine dopolnijo videz garniture in ji dajo dodatno mero udobja in funkcionalnosti.

 

V stilu najluksuznejših sedežnih garnitur na tržišču, je Landscape polnjena s finim naravnim perjem, v kombinaciji z ostalimi mehanizmi vzmetenja.

 

Sedežna garnitura Landscape se prilagodi vsem vašim željam. Možna je izbira vseh kolekcij tkanin slovenskega dobavitelja Mercis kot tudi različna kakovostna italijanska usnja. Dvignjeno kovinsko podnožje in nogice se po RAL barvni lestvici prilagodijo vašim željam!

 

Možna so različna prešitja ali pa popolnoma brez, kot tudi vse možne postavitve po meri.

Dodatna nizka odlagalna polička (kot predstavljen primer iz našega studia) se lahko barva po RAL barvni lestvici ali pa se izbere plošča iz bukovega masiva (različne barvne opcije).

 

Preveč informacij po meri? Zato smo tukaj mi. Obiščite nas v našem studiu, preizkusite Landscape, mi pa vam bomo predstavili in svetovali o vseh podrobnostih te luksuzne sedežne garniture.

 


Sedežno garnituro Landscape se lahko v celoti in z vsemi dodatki preizkusi v našem studiu.

 

Sedežna garnitura Landscape omogoča veliko različnih kombinacij. Spodaj je prikaz možnih elementov. Združite jih po vaši domišljiji, ali pa nas obiščite v studiu in vam pri tem pomagamo mi. Če ne uspete sestaviti elementov, ki bi ustrezali vašemu prostoru nam pišite, saj so po dogovoru možni tudi drugi elementi.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE