Moderne sedežne garniture

Moderne sedežne garniture Šulc navdušujejo z dovršenim dizajnom, kakovostnimi materiali ter kakovostno in precizno izdelavo. Moderne sedežne iz naše ponudbe izdelamo po meri, prav tako kot vi želite. Kljub temu da gre za moderne dizajne, vedno najdemo tudi rešitve za vgradnjo elementov kot so ležišče, posteljna funkcija, predal in podobno, v kolikor vi tako želite.

 

Pri izdelavi moderne sedežne garniture vedno prisluhnemo stranki. Ne le pri sami zasnovi ampak tudi pri ceni. Tako dosežemo odlično razmerje med kakovostjo in ceno sedežne. Kakovostno izdelana sedežna garnitura modernega – naprednega dizajna, po dostopni ceni, to je tisto, kar boste našli pri nas.

Izdelava moderne sedežne po meri!

 

Za majhne prostore priporočamo kavč – sedežni sestav, manjše kotne sedežne garniture ali sedežne s počivalnikom, ki jih stisnemo v vsak kotiček, tako da ostane dovolj prostora za vse ostalo.

 

Za večje prostore priporočamo sedežno v obliki črke U, običajno sestavljeno iz stranice – dvoseda – kota – dvoseda – ter velikega počivalnika z moderno stranico. Takšna sedežna garnitura omogoča ogromno praktične sedalne površine, hkrati pa počivalnik zagotovi udobno poležavanje v dvoje, ob večji širini pa kar za celo družino.

 

Kavči – dvosedi – trosedi in vse ostale oblike sedežnih garnitur prilagodimo tako kot vi želite. Moderna sedežna garnitura je tako primerna za vsak tip prostora.

Kakovostna izdelava! Ogrodje sedežne Šulc je narejeno iz masivnega lesa, vezane plošče in iverala. Na masivni les (bukev-hrast) pritrdimo kovinske vzmeti, ki so praktično neuničljive in omogočajo dolgo življenjsko dobo. Vse skupaj nato tapeciramo s poliuretansko peno primerne gostote-trdote in različnih debelin. Na vse skupaj dodamo še 100g vato, s čimer dosežemo gladke in elegantne linije. Zaključne prevleke so lahko iz tkanine, Aquaclean tkanine, mikrofibra – mikrotkanina, umetno usnje ali pravo goveje usnje. Vsi materiali, ki jih vgrajujemo v sedežne garniture so od preverjenih slovenskih proizvajalcev in dobaviteljev (Plama-Pur, Mercis, Arcom…).

Na naši spletni strani si pod zavihkom »Sedežne garniture« oglejte pestro izbiro modernih sedežnih garnitur. Ko najdete pravo sedežno garnituro zase, pa imejte v mislih, da jo lahko prilagodimo popolnoma po vaši meri. Priporočamo vam tudi, da si ogledate naše Blog objave, kjer sedežne garniture spoznate »v živo« pri naših strankah. Če boste naredili vse to, nas boste poznali že zelo dobro. Nato se oglasite še v našem showroomu in spoznajte svojo bodočo moderno lepotico. Za več informacij smo vam na voljo na naši telefonski številki 070 264 264.


Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE