Čudovita svetlo-temno modra kombinacija sedežne Franja s posteljno funkcijo

Leto 2023 je zaznamovalo veliko število “modrih” sedežnih garnitur. Tudi spodnja kombinacija svetlo-temne v tkanini Carabu je prav magična. Prikazana sedežna se lahko pohvali tudi z vgrajeno posteljno funkcijo za priložnostno spanje vaših gostov.


Ste že prepoznali našo prilagodljivost v izdelavi? Naš klasičen model Franja, katerega po meri izdelujemo že 7 let, vse to omogoča. Sedežno garnituro lahko po meri prilagodimo v vseh dimenzijah; globino, širino, dolžino, ter višino: sedalnega dela, naslonjal, hrbtišč, roko-naslonov, ter vseh ostalih elementov po meri.

V naši delavnici NE odstopamo le od enega… Skrbno izbranih materialov, ki jih vgrajujemo v naše sedežne garniture.

Ponujamo le preizkušene materiale slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev (Mercis, Arcom, Plamapur, Octaspring…). Tako vam lahko ponudimo kakovostne usnjene sedežne garniture kot tudi kakovostne sedežne garniture iz najrazličnejših tkanin. Izbirate lahko med različnimi kolekcijami materialov – več kot 1.000 različnih kombinacij, tako barvnih kot vzorčastih oz. različnih tekstur. Ker je izbira med toliko različnimi materiali včasih težka, smo v našem studiu na razpolago za individualna svetovanja in priporočila.IZVEDBA Z MEHKIMI NASLONJALNIMI BLAZINAMI: spodaj predstavljamo sedežno garnituro Franja v izvedbi z udobnimi – s perjem napolnjenimi naslonjalnimi blazinami.

V vse prikazane primere je vgrajeno nadstandardno specializirano vzmetenje Octaspring, zunanjost pa zaključuje Aquaclean tkanina, ki poskrbi za enostavno vzdrževanje in čiščenje.

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Franja najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE