Nežno zaobljena lepotica – sedežna garnitura Dea XL

Moderno, kubusno, elegantno, zaobljeno?… Tisoč in en okus. Za tiste, ki želite nežno zaobljene robove sedežne garniture, pa predstavljamo naslednjo.

 

Dea XL je sedežna garnitura, ki jo krasijo nežno zaobljene linije, ki jih dopolnjujejo elegantna prešitja tkanine ali usnja.

 

Primer, ki ga predstavljamo tokrat, je po meri narejena sedežna garnitura Dea XL v Mercisovi Beltempo 14 Aquaclean tkanini, ki se neglede na vrsto madeža, čisti samo z vodo. Dimenzija po meri je bila 330 x 260 cm (original 300 x 240 cm, prešitja v razmerju 30-30 cm) – več spodaj na tlorisu. Sedežni garnituri smo dodatno vgradili tri valjasta naslonjala za glavo.

 

Tako za Deo, kot tudi za vse ostale naše modele sedežnih garnitur pa velja, da jih prilagodimo (oblika, usmerjenost, velikost, globina, višina, počivalniki, posteljna funkcija, predal za posteljnino…..) popolnoma po vaši meri.

 

 

In zakaj ima sedežna garnitura rdeč mašelj? Stranki je bila, kot dogovorjeno, dostavljena točno na njen rojstni dan. Vse najboljše.

 

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE