Nadstandardna kakovost sedežnega jedra – sedežna Air

Koliko ur dnevno preživite na svoji sedežni garnituri? Če je vaš odgovor 2 uri ali več, potem vsekakor priporočamo, da nadaljujete z branjem tega članka, ki vam bo vzel le 3 minutke vašega časa, dodobra pa boste spoznali zakaj pri nas dobite več kot sedežno garnituro.

 

Predstavljamo vam nov koncept udobja!

 

Pri nakupu sedežne garniture še vedno preveč ljudi kupuje le z očmi. Seveda nihče ne želi sedeti na sedežni garnituri, ki nam vizualno ne ustreza, kljub temu pa kriteriji kot so izgled-dizajn, dobavni rok, cena ter približna trdota, niso zadostni kriteriji za tiste, ki iščete popolnost.

 

Mi smo pravi naslov za vse tiste, ki želite več od sedežne garniture. Zraven udobnosti smo veliko poudarka namenili vašemu sedenju oz. ergonomiji sedenja, kar bi po našem mnenju moral biti glavni kriterij, ko se odločamo za nakup sedežne garniture.

 

Kot že predhodno omenjeno, udobje ni (in ne sme biti) le trda ali mehka sedežna garnitura ampak mora biti veliko več. Veliko proizvajalcev sedežnih garnitur se osredotoča predvsem na izgled ter ceno, pri nas pa smo (zraven tega) skupaj s podjetjem Vanema veliko poudarka namenili pravilni ergonomiji sedenja oz. ležanja. Tako vam ponujamo kar štiri različne načine izdelave, katere lahko preizkusite v našem studiu.

 

Eden od njih je sedežno jedro s tehnologijo Octaspring. Patentirana Octaspring® Aerospace tehnologija predstavlja nov koncept udobja. 3D fleksibilnost, naravna 8x boljša zračnost in 50% lažja struktura spreminjajo način sedenja in ležanja.

 

Predstavljamo vam prihodnost udobja. Brilijantna inovativna Octaspring tehnologija je kombinacija udobnosti pene in odzivnosti vzmeti, ki se neodvisno premikajo v vse tri dimenzije. Vzmeti in tehnologije žal ne vidite, ker je skrbno skrita pod vašo izbrano zaključno prevleko, a garantiramo vam, da boste po le nekaj minutah sedenja, občutili razliko.

 

Za vas smo zasnovali tri osnovne oblike, ki jih lahko prilagodimo na vašo dimenzijo. Iz linije Octaspring tako predstavljamo modele: Air, One in Double:

 

 

 

V tokratni objavi vam predstavimo ogromen, kar 500 cm dolg model Air:

 

 

 

Zares je ogromen, a nobenih težav za izdelavo po meri. Kakšnega potrebujete vi?

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Air najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE