Bolj praktično sedežno težko najdemo :) Predstavljamo Adrio!

Adria je sedežna garnitura, ki paše dobesedno v vsak prostor. Pa naj bo to naš glavni bivanjski prostor, otroška sobica, vikend na morju ali pa najmanjše možno stanovanje, kjer zraven kvalitetne sedežne potrebujemo tudi kvalitetno ležišče s pravo vzmetnico, namenjeno za vsakodnevno spanje.

 

Sedežna garnitura Adria je resnično edinstvena, saj zraven tega, da obsega veliko modulov, omogoča tudi zunanje materiale, ki so odporni na vse. Možna je izbira vseh kolekcij tkanin slovenskega dobavitelja Mercis kot tudi različna kakovostna italijanska usnja. Za piko na i poskrbijo čudovite kovinske noge, ki jih lahko pobarvamo po RAL barvni lestvici.

 

Popolna kombinacija modularnega sistema, ročne izdelave in prefinjenega dizajna.

 

Ko vsemu temu dodamo še vgrajen spalni mehanizem s pravo vzmetnico namenjeno kakovostnemu vsakodnevnemu spanju, niti najmanj ne dvomimo, da bo sedežna našla mesto v vsakem domu ali počitniški nastanitvi.

Preveč informacij po meri? Zato smo tukaj mi. Obiščite nas v našem studiu, preizkusite Adrio (razstavljena), mi pa vam bomo predstavili in svetovali o vseh podrobnostih te nadvse praktične sedežne garniture.

Sedežno garnituro Adria se lahko v celoti in z vsemi dodatki preizkusi v našem studiu.

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE