Cena? Povpraševanje? Pravilen pristop in mnenje stranke o sedežni

V tej objavi ne bomo komentirali čudovite sedežne, ampak se bomo dotaknili pravilnega pristopa za izdelavo sedežne garniture po meri. Dotaknili se bomo predvsem tistega prvega stika – zakaj mail in socialna omrežja niso najboljši kontakt, zakaj je telefonski klic veliko boljša izbira ter zakaj se splača obiskati naš studio kjer na individualnem svetovanju prejmete celovito predstavitev.


Najpogostejša vprašanja, ki jih prejmemo so običajno le z osnovnimi podatki: “300×200, oblika L, tkanina, cena?” ali “Takšna kot na sliki, cena?”, ali pa le: “Cena?”


POMEMBNO: za več kot 90% vseh artiklov so cene javne in se nahajajo na spletni strani ob vsakem artiklu posebej.


Za tisti majhen odstotek, ki ga predstavljajo sedežne po meri – unikati in jih resnično izdelamo povsem po vaši meri, pa za izračun cene od vas potrebujemo več informacij. Ste vedeli, da sprememba notranjih materialov – po meri, lahko predstavlja tudi do 50 odstotno razliko v ceni (za sedežno enakih dimenzij). Prav zato je pomembno, da se po telefonu ali v živo celovito pogovorimo o unikatni sedežni garnituri, ki vas zanima.


Vljudno vas prosimo za klic na 070 264 264, saj bo tako pogovor kvalitetnejši, izračun pa zato lažji in hitrejši.


Prav zaradi osebnega pristopa kot ga imamo, vedno prejmemo nazaj prijazne in hvaležne obraze, ko sedežno na koncu poti dostavimo v vaš prostor. Spodnji stranki se zahvaljujemo za čudovito povratno informacijo in slike, ki smo jih prejeli v naš mail in jih objavljamo spodaj:


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE