Sedežna garnitura Franja U v T-S sivi kombinaciji

Ste že prepoznali našo drugačnost v izdelavi? Če ste, je naša sedežna garnitura najverjetneje že v vašem domu in vaše zadovoljstvo nepopisno. Če še niste, pa bodite tudi pri tej sedežni garnituri pozorni na vsak detajl, tako kot smo pri izdelavi pozorni mi. Naše stranke vedo kako zelo se potrudimo.

 

Seveda so predpogoj za kakovostno sedežno garnituro kakovostni materiali. Zato vam pri nas ponudimo le preizkušene materiale slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev (Mercis, Arcom, Plamapur…). Tako vam lahko ponudimo kakovostne usnjene sedežne garniture kot tudi kakovostne sedežne garniture iz najrazličnejših tkanin. Izbirate lahko med različnimi kolekcijami materialov, nudimo več kot 1.000 različnih kombinacij, tako barvnih kot vzorčastih oz. različnih tekstur. Ker je izbira med toliko različnimi materiali včasih težka, smo v našem studiu na razpolago za svetovanja in priporočila.

 

Kakovostne Aquaclean tkanine, iz katere je tudi sedežna v tej objavi (Carabu, iz družine Aquaclean Extreme), nudijo vrhunsko kakovost, enostavno vzdrževanje, enostavno čiščenje samo z vodo, nudijo pa tudi zaščito proti pršicam, bakterijam in plesnim. Se pravi takšne tkanine nudijo vse prednosti, ki jih je nekoč nudilo le usnje. Takšne tkanine pa nudijo še eno ključno prednost. Zelo prijeten in topel občutek v vseh letnih časih. Za vse, ki se odločate med usnjeno sedežno garnituro ali sedežno garnituro iz tkanine, je morda prav slednji od razlogov tisti, zakaj velika večina daje prednost kakovostni Aquaclean tkanini.

 

Če želite tudi vi naročiti svojo kakovostno in precizno narejeno sedežno garnituro po meri, potem nas obiščite v našem studiu.

 

 

 

Kakšno je mnenje stranke?

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Franja najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE