Elegantno zaobljena – sedežna garnitura Dea XL

Čeprav so trenuten trend ravne – kubusne linije, je naša sedežna garnitura Dea XL s svojimi nežno zaobljenimi linijami, ravno pravšnja za vse, ki vam ravne linije ne ustrezajo, hkrati pa še vedno želite slediti modernim trendom.

 

Zaobljene linije najdemo praktično po vseh delih sedežne garniture. Največji del predstavljajo tri nežno zaobljene linije osnove (ozka spodnja, srednja in najširša sedalna), enake linije pa se nadaljujejo tudi čez naslonjala, hrbet, stranice, povštrčke…

 

Robove zaključujemo z močnim kedrom, ki sedežni garnituri da še tisto piko na i. Prestiž je v detajlih!

 

Primer sedežne garniture, ki ga predstavljamo tokrat, je po meri narejen model Dea XL v Arcomovi Carabu 86 (Aquaclean Extreme) tkanini, ki se ne glede na vrsto madeža, čisti samo z vodo. Tkanina je ekstremno enostavna za vzdrževanje, zaradi svoje sestave pa je primerna tudi za gospodinjstva s hišnimi ljubljenčki. Odpornost na drgnjenje je kar 250.000 po EN standardih (malo za šalo, a precej zares, če je tak podatek tudi pri kitajskih tkaninah in njihovih standardih, potem za približek realnosti odvzemite dve ničli). Tkanina Carabu je primerna tudi za alergike, saj SafeFront® tehnologija nudi zaščito pred pršicami, bakterijami, plesnimi. Dimenzija sedežne garniture po meri je 300 x 270 cm. Več tehničnih podatkov pa si oglejte spodaj na tlorisu sedežne garniture.

 

Tako za sedežno garnituro Dea, kot tudi za vse ostale naše modele sedežnih garnitur pa velja, da jih prilagodimo (oblika, usmerjenost, velikost, globina, višina, počivalniki, posteljna funkcija, predal za posteljnino…..) popolnoma po vaši meri.

 

S primorske nas pozdravljajo naslednje slikice.


Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE