Sedežna po meri za velikooo družino

Ste že prepoznali našo prilagodljivost v izdelavi? Naš klasičen model Franja, katerega po meri izdelujemo že 7 let, vse to omogoča. Sedežno garnituro lahko po meri prilagodimo v vseh dimenzijah; globino, širino, dolžino, ter višino: sedalnega dela, naslonjal, hrbtišč, roko-naslonov, ter vseh ostalih elementov po meri.

 

V naši delavnici NE odstopamo le od enega… Skrbno izbranih materialov, ki jih vgrajujemo v naše sedežne garniture.

 

Ponujamo le preizkušene materiale slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev (Mercis, Arcom, Plamapur, Octaspring…). Tako vam lahko ponudimo kakovostne usnjene sedežne garniture kot tudi kakovostne sedežne garniture iz najrazličnejših tkanin. Izbirate lahko med različnimi kolekcijami materialov – več kot 1.000 različnih kombinacij, tako barvnih kot vzorčastih oz. različnih tekstur. Ker je izbira med toliko različnimi materiali včasih težka, smo v našem studiu na razpolago za individualna svetovanja in priporočila.

 

Kakovostne Aquaclean tkanine, iz katere je tudi sedežna v tej objavi, nudijo vrhunsko kakovost, enostavno vzdrževanje, enostavno čiščenje samo z vodo, nudijo pa tudi zaščito proti pršicam, bakterijam in plesnim. Se pravi takšne tkanine nudijo vse prednosti, ki jih je nekoč nudilo le usnje. Takšne tkanine pa nudijo še eno ključno prednost. Zelo prijeten in topel občutek v vseh letnih časih. Za vse, ki se odločate med usnjeno sedežno garnituro ali sedežno garnituro iz tkanine, je morda prav slednji od razlogov tisti, zakaj se vedno več ljudi odloča za kakovostno Aquaclean tkanino.

 

Vendar je zunanjost sedežne garniture tista, ki pritegne le na prvi pogled. Kaj pa drugi? Ključna za dolgo življenjsko dobo in predvsem udobnost, je njena notranjost. Sedežno lahko izdelamo v vseh klasičnih vzmetenjih, vendar sami vedno priporočamo nadstandardno specializirano vzmetenje Octaspring, ki ga že vrsto let uporabljamo tudi člani naše – Šulc družine in tako priporočilo ponudimo iz prve roke. Vsa vzmetenja je možno preizkusiti v našem studiu in tako sami izberete sebi najljubšega in najudobnejšega.

 

Spodaj predstavljena sedežna garnitura je “Bentley” med sedežnimi garniturami. Zakaj?

Na prvi pogled zaradi velikosti in dizajna, na drugi zaradi vgrajenih materialov. Vam je všeč?

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Franja najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE