Sedežne garniture po meri izdelujemo po željah naših strank. Vsako sedežno garnituro se lotimo “od začetka”, zato lahko izdelamo karkoli. Tudi spodnja sedežna garnitura Dea je izdelana na tak način. Čeprav so dimenzije povsem nestandardne za ta model sedežne, smo na koncu z našo kakovostno in precizno izdelavo dobili izdelek, s katerim je stranka maksimalno zadovoljna.

Cilj, ki ga je imela stranka je bil na 350cm dolžine spraviti obliko U, ki omogoča dovolj sedalnega prostora, hkrati pa s počivalnikom nudi udobno poležavanje pred televizorjem. Stranka prav tako ni želela usnjene sedežne garniture, bila pa je želja po enostavnem vzdrževanju in čiščenju. V takšnih primerih imamo pri nas “čarobno” stojalo s Carabu mikrotkanino, ki sicer spominja na usnje, vendar gre za prijetno mehko in toplo mikro-tkanino 🙂 Mikro-tkanina Carabu (slovenskega dobavitelja Arcom, z več kot 25 letno tradicijo) prihaja iz kolekcije Aquaclean oz. iz njene najvišje kategorije: Extreme. Ne le, da takšna tkanina omogoča dolgo življenjsko dobo sedežne, temveč nano-tehnologija, ki obdaja vsako mikrovlakno nudi enostavno čiščenje madežev le s pomočjo krpice in vode. Hvaležni vam bodo tudi hišni ljubljenčki, saj je mikrotkanina prav posebej izdelana tudi za (ali bolje rečeno proti) njihove krempeljčke.

Zaradi svetlo-sivih tal, je stranka za osnovno barvo tkanine izbrala temno sivo barvo (Carabu 110), ki smo jo kombinirali s svetlo-sivimi okrasnimi povštrčki (Carabu 76).

Ne glede na to ali so vaše želje sedežne garniture s počivalnikom, kotne sedežne garniture, kavči, trosedi, dvosedi, usnjene sedežne garniture, moderne sedežne garniture, klasične sedežne in vsi možni dodatki, potem nas obiščite in izdelali vam bomo prav takšno sedežno garnituro po meri, kakor vi želite 🙂

Sedežne garniture , sedežne Šulc, Dea U

Sedežne garniture , sedežna Dea , Tloris

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Preverite sedežno garnituro Dea XL: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kako do sedežne garniture Šulc v treh korakih preverite: TUKAJ

sedezne garniture

5/5 - (31 votes)