Trendi? Siva ostaja večna. Predstavljamo Franjo U v Carabu tkanini.

Ko govorimo o trendih, se zadnje čase vse več strank odloča za modularne sedežne garniture, ki si jih lahko prilagodite po svojih željah. Kot verjetno že veste, smo mi še korak naprej in ko rečemo »po vaših željah«, to pomeni da lahko popolnoma vse elemente sofe prilagodimo vašim potrebam.

 

V preteklem letu 2018 pa se je trendu modularnosti zagotovo pridružil še (vsaj) eden. To so sedežne iz Aquaclean tkanin z izgledom usnja.

 

Kar nekaj razlogov je za to. Zraven prestižnega izgleda so tukaj visoka odpornost na drgnjenje, prijeten občutek, zelo enostavno vzdrževanje in kar je najpomembneje, dolga življenjska doba takšne tkanine.

 

Pri sedežnih garniturah z izgledom usnja, na prvi pogled sploh ne boste opazili, da gre za (mikro)tkanino. Šele ko se boste sedežni garnituri zares približali in se nanjo usedli, boste občutili prijetno mehkobo in ne glede na letni čas, večno prijeten občutek topline.

 

Ena od prednosti takšne tkanine v primerjavi z usnjem je tudi ta, da tudi po več letih uporabe dobro ohranja svojo strukturo in obliko. Materiali se v primerjavi z usnjem bistveno manj gubajo. Ker ne gre za naravno »kožo«, je tudi krčenje in raztezanje manjše. Prav tako pa tkanine ni potrebno impregnirati z raznoraznimi sredstvi.

 

Takšna tkanina (v kolikor vsebuje zaščito SafeFront®) je primerna tudi za alergike, saj tehnologija SafeFront® omogoča zaščito proti pršicam, bakterijam in plesnim. Gre za certificirano zaščito.

 

Cenovna razlika v primerjavi z usnjem (srednjega razreda) sicer ni tako velika, da bi cena odločilno vplivala na to kaj izbrati, smo pa sami ravno zaradi vseh prednosti, ki jih nudijo tkanine z zaščito Aquaclean, njihovi veliki privrženci. Končna odločitev kaj izbrati, je seveda vaša.

 

Da vam to odločitev morda nekoliko olajšamo, pa vam spodaj predstavljamo sedežno garnituro Franja U narejeno po meri za končno stranko, v Aquaclean tkanini Carabu (iz družine Extreme), v temno sivi (110) in svetlo sivi (76) kombinaciji. Trendi z barvami se spreminjajo, a siva zagotovo ostaja večna.

 

Prav takšna ali pa povsem po vaši meri, je lahko tudi vaša. Več o sedežni garnituri Franja najdete: TUKAJ

Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE