Usnjene sedežne garniture

Usnjena sedežna garnitura v vašem bivalnem okolju ustvari prav poseben učinek. Usnjene sedežne garniture upravičeno požanjejo pozornost med prestižnimi kosi pohištva, a sedežne oblečene v kakovostno usnje niso le simbol prestiža, ampak tudi učinkovito poudarijo podobo in udobje sedežne garniture.

 

 

Za vse sedežne garniture iz našega programa je na voljo več vrst kakovostnega govejega usnja. Izbirate lahko med več kot 10 različnimi osnovnimi kolekcijami usnja, vsaka od kolekcij pa ima v povprečju 50 različnih barv. Čez palec to pomeni več kot 500 različnih možnosti. Debeline so različne, od 0,9 mm pa do 1,5 mm in več. Pri tem naj ovržemo napačno prepričanje, da so debelejše kože kakovostnejše od tanjših, kot to navajajo nekateri uvozniki sedežnih garnitur. Debelina posameznega usnja namreč še zdaleč ni edini faktor, ki določa kakovost usnja. Odraz pravega usnja so tudi njegove “napake” kot so: vratne gube, praske, žigi, vene, kot tudi rahle razlike v strukturi, barvi in debelini. Glede na veliko izbiro različnih kolekcij in barvne palete, smo prepričani, da boste v našem showroomu našli usnje, ki bo ustrezalo vašim željam.

 

 

Ni vsako usnje, kakovostno usnje.

Katalog na katalog, akcija na akcijo. Kakovostne usnjene sedežne garniture že za 990 EUR!? Vsi poznamo to. Pa laičen kupec pozna tudi ceno materiala kakovostnega pravega usnja? Najverjetneje ne. Kakovostno pravo goveje usnje (takšno iz naše ponudbe) namreč že samo po sebi običajno presega zgoraj omenjeno vrednost – torej takšno za katero se v katalogih prodajajo kar celotne sedežne garniture. V poplavi “usnjenih” sedežnih garnitur (predvsem takšnih iz uvoza), laičen kupec težko loči med “kakovostnim” usnjem in usnjem, ki si ga vaša sedežna garnitura in vi zaslužite. Kakovostno usnje, zraven prej omenjenih karakteristik tudi dobro diha, absorbira telesno vlago, prilagaja svojo temperaturo temperaturi telesa, predvsem pa je udobnega, prijetnega in mehkega otipa. Takšno usnje ima vse to, kar je bistveno, da se boste na vaši sedežni garnituri dobro počutili. Podrobno vam razliko med kakovostnim usnjem in preostalimi “kožami” predstavimo v našem showroomu.

 

 

Če je torej kakovostna usnjena sedežna garnitura, tisto kar iščete, potem vas vabimo v naš showroom na predstavitev in primerjavo.

 

Široko ponudbo naših modelov sedežnih garnitur preverite na naslednji povezavi:

https://sedeznesulc.si/sedezne-garniture/

 

 

 

Kaj izbrati, če usnja ne marate?

 

V preostalih Blog objavah smo se že kar na široko razpisali o različnih Aquaclean tkaninah, ki nudijo zelo enostavno vzdrževanje, visoko odpornost na madeže, ter prestižen videz usnja. Sami takšne tkanine zelo radi priporočamo vsem našim strankam. Eden od teh primerov vas čaka na naslednji povezavi:

https://sedeznesulc.si/blog/sedezna-garnitura-franja/

 

Več primerov poiščite tukaj:

https://sedeznesulc.si/blog/

 


Vas zanima kako smo izdelali ostale modele sedežnih garnitur? Preverite v naših BLOG objavah: TUKAJ

Kje nas najdete preverite: TUKAJ

 

 

Zakaj izbrati sedežno garnituro Šulc?

 

– ker je izdelana v naši slovenski delavnici izpod rok majhne ekipe,

 

– naša majhnost je naša prednost. Celotna ekipa od svetovanja-prodaje, preko izdelave, do montaže, si prizadeva, da boste prejeli, ne le brezhiben ampak resnično lepo izdelan artikel (za vpogled v našo precizno izdelavo preverite naše blog objave),

 

– sedežne izdelujemo izključno le iz materialov slovenskih proizvajalcev oz. dobaviteljev,

 

– možnost različnih vzmetenj, od klasičnih kovinskih, do vzmetenja Octaspring technology,

 

– 100% prilagodljivost izdelave po meri. Beseda “delno” po meri pri nas ne obstaja.

 

– konkurenčna cena,

 

– individualno svetovanje v našem domačem studiu. Obiščite nas

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE